Nr1 Fitness Oktogon és Kalvin

 

A Nr1Fitness koncepció azon az elgondoláson alapul, hogy a fitnesz megfizethetobbé, kényelmesebbé és rugalmasabbá váljon mindenki számára Magyarországon, nemcsak a szerencsések közül.

Ezért terveztük a termünket a legfontosabb dolgok köré. Ennek eredményeként korszeru, magas színvonalú edzotermet biztosítunk a megfelelo felszereléssel a visszajelzések alapján, amikrol a leginkább gondoskodunk; a tagjaink.

Az Nr1 Fitness-nél az év 365 napján a nap 24 órájában korlátlanul edzhetsz. Hálózatunk elso magyarországi terme az Oktogonnál lévo Oktogon Irodaházban nyílt 2016 októberében.

Orommel jelentjuk be, hogy 2018. marciusa ban megnyitjuk ma sodik edzotermunket a Kalvin ter, Kecskemeti utca 14 1053. (Mercure Hotel).

A terem mindossze egy rovid setanyira van az Astoriatol,

konnyen megkozelitheto‘ tomegkozlekedessel

2x1! Fizess 1 teremèrt ès hasznàlj 2-t! Termèszetesen a tagsàg megvàsarlàsàval mindkét termünket tudod hasznàlni.

Fejlett technológiai megoldásokkal (kódszámos beléptetorendszer, online fizetési lehetoseg) és barátságos személyzettel állunk bárki rendelkezésére, aki sportos életmódra vágyik.

Edz akár egyénileg az elore összeállított ingyenes edzéstervünk alapján vagy válaszd személyi edzoinket, akik a leheto legtöbbet képesek kihozni a teremben töltött idodbol!

Nem számít, hogy teljesen új vagy a fitnesz világában vagy esetleg már több éves tapasztalattal rendelkezo sportoló vagy, edzotermünk eszközparkja mindenki számára biztosítja a kiváló edzéseket!

Várunk téged is szeretettel!